boudoir

Find din indre skønhed frem med boudoir

En boudoir fotografering kan være med til at give dig et boost, flytte grænser, give dig selvtillid, styrke og selvværd uanset din alder. Alle kroppe er smukke og unikke, og jeg vil rigtig gerne finde det smukkeste frem ved netop din krop, ved at have dig i fokus de næste par timer. Boudoir er ikke ¨frække¨ billeder, Boudoir handler om sensualitet, romantik, og smukt fokus på kroppen. Mange får også lavet boudoirbilleder som en fantastisk gave til ens partner. Jeg hjælper selvfølgelig med de forskellige poseringer under fotograferingen. Jeg fotograferer boudoir af alle over 18 år. Der kan også aftales en veninde session, hvor jeg tager boudiorfotos af både dig og din veninde – mange kan godt lide at være to afsted, og det plejer at blive til et par hyggelige og sjove timer. Kontakt mig for at høre mere omkring de mange muligheder som jeg tilbyder.

Jeg tager højde for, at det er dig/jer der er i fokus lige fra start til slut.

Det handler i høj grad også om at du skal føle dig tryg og godt tilpas. Du er altid velkommen til at tage en ven med til fotograferingen. 

Processen

Huskeliste

Skal du til boudoir fotografering?

Nedenstående er gode idéer, du kan medbringe, til dagens fotosession.

Undgå på selve dagen hvor du skal fotograferes tøj der strammer, da det ville være ærgerligt med mærker på kroppen fra stramt tøj. Kom evt gerne helt uden bh og gerne løse trusser, så der ikke er uheldige mærker derfra også.

Mere info om booking

Priser mm.

Når du booker en fotografering skal der betales et depositum på 700 kr. Undtagen ved et billede. Alle fotos leveres som digitale billedefiler.

et billede - 500 DKK

10-15 min fotografering + 1 rediget billedfil i høj opløsning.

Pakke 1 - 1400 DKK

60-70 min fotografering + 5 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Pakke 2 - 1700 DKK

60-70 min fotografering + 8 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Pakke 3 - 2000 DKK

60 -70 min fotografering + 12 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Derefter koster hvert billedfil 250 kr.
Passer pakkeløsningen ikke lige dig, så finder vi helt sikkert en anden løsning.
Jeg hjælper også gerne med fremkaldelse, forstørrelser og rammer til billederne hvis man ønsker dette.

Jeg kører hjem til dig

Jeg kører også gerne hjem til dig når der skal tages billeder, hvis det er det der ønskes. Det kan i nogle tilfælde være perfekt til boudoir home shoot, og kan være mindre grænseoverskridende at være i vante omgivelser.

Der vil være et gebyr på 500 kr samt 3,50 kr pr km.

Har du nogle spørgsmål

Undrer du dig over noget? Tøv ikke  med at tage kontakt. Du kan ringe til mig på +45 61 27 22 73 eller sende en e-mail på info@fotosbykarina.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

FotosByKarina