Merry Christmas

Julen er hjerternes fest.

Jeg har mange forskellige julebaggrunde til årets julefoto. Jeg tager både børne, familie og boudoirbilleder inden for jul.

Jeg tager højde for, at det er dig/jer der er i fokus lige fra start til slut.

Her hos mig er der selvfølgelig fuld diskretion.

Processen

01.

Indledende snak

Vi tager en dialog sammen og drøfter hvilken slags billeder du drømmer om. Her kommer jeg med foreslag, og vi bliver enige om stilen og lokationen.

02.

Fotoshoot

Herefter mødes vi enten på min lokation, hos dig eller en helt tredje lokation og tager et fotoshoot sammen som varer omtrent 2,5 time.

03.

Første udkast sendes

I løbet af et par dage, vil du få tilsendt en uredigeret billedeserie med copyright over. Du har her mulighed for at vælge hvilke billeder, du vil modtage i høj opløsning.

04.

Betaling

Når du har valgt de billeder du ønsker, vil du få en faktura på disse. Hvorefter når jeg modtager betalingen af fakturaen, går vi videre til step 5 (levering af billeder).

05.

Redigering og levering

Herefter redigerer jeg og klargører billederne hvilket typisk tager ca. 8-10 dage hvorefter du modtager de færdige billeder via dropbox.

Mere info om booking af julefotos

Priser mm.
Pakke 1 – 675 ddk

60 min fotografering + 2 redigerede billedfiler i høj opløsning

Pakke 2 – 825 ddk

60 min fotografering + 3 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Der kan tilkøbes ekstra billedfiler.

Passer billedpakkerne ikke lige til dine ønsker, laver jeg gerne et specialtilbud.

Har du nogle spørgsmål

Undrer du dig over noget? Tøv ikke  med at tage kontakt. Du kan ringe til mig på +45 61 27 22 73 eller sende en e-mail på info@fotosbykarina.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

FotosByKarina