Graviditets fotografering

Services Image

gem gode minder om din voksende familie

Graviditet er en særlig tid i en kvindes liv, og mange kommende mødre vælger at dokumentere deres rejse med professionel graviditetsfotografering – Her kan du bevare minderne om den voksende mave. En gravid mave er fantastisk smuk, og en af grundende til at en graviditetsfotografering er så populær. Fang et øjeblik – et minde som man kan finde frem og se på igen og igen. Eller hvorfor ikke få lavet det i en smuk ramme, så man dagligt bliver mindet om da baby lå godt og trygt i mors mave.

Graviditetsfotografering er en skøn måde at dokumentere denne fantastiske tid i en kvindes liv på. Her anbefaler vi graviditetsfotografering i uge 34-36

Her hos FotosByKarina forstår vi, at rejsen til forældreskabet er en uforglemmelig rejse. Derfor tilbyder vi en bred vifte af graviditetsfotograferingstjenester til at indfange disse særlige øjeblikke. Uanset om du er på udkig efter traditionelle mavebilleder eller noget mere kreativt, vil jeg glædeligt arbejde sammen med dig/Jer for at skabe varige minder. Vi tilbyder en række forskellige pakkemuligheder, der passer til jeres budget og jeres behov. Så hvis du/I venter et lille glædesbarn, skal du/I ikke tøve med at kontakte os for at booke en session. Vi ser frem til at forevige minder mellem jer og den voksende familie!

Mere info om booking

Priser mm.

NB. PRISERNE ER GÆLDENDE FOR OP TIL 4 PERSONER, DEREFTER 150KR PR. EKSTRA PERSON.

Et billede - 500 DKK

10-15 min fotografering + 1 redigeret billedfil i høj opløsning.

Pakke 1 - 1400 DKK

60-70 min fotografering + 5 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Pakke 2 - 1700 DKK

60-70 min fotografering + 8 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Pakke 3 - 2000 DKK

60 -70 min fotografering + 12 redigerede billedfiler i høj opløsning.

Derefter koster hvert billede 200 kr.
Passer pakkeløsningen ikke lige dig, så finder vi helt sikkert en anden løsning.
Jeg hjælper også gerne med fremkaldelse, forstørrelser og rammer til billederne hvis man ønsker dette.

Jeg kører hjem til dig

Jeg kører også gerne hjem til dig når der skal tages billeder, hvis det er det der ønskes. Det kan være perfekt til at skabe et mere personligt udtryk i dine familiefotografier.

Der vil være et gebyr på 500 kr samt 3,50 kr pr km.

Har du nogle spørgsmål

Undrer du dig over noget? Tøv ikke med at tage kontakt. Du kan ringe til mig på +45 61 27 22 73 eller sende en e-mail på info@fotosbykarina.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

FotosByKarina